THAT’S AMORE!

That’s amore () en velkjent sang sunget av Dean Martin som omhandler kjærlighet, og som mange forbinder med italiensk kultur- og mattradisjoner.

SPENNENDE KONSEPT

Amore (no. kjærlighet) til gode matopplevelser førte Roberto fra Milano, Alessandro fra Emilia Romagna og Dario fra Napoli sammen. Det hele startet i en iskrembutikk i Drammen, der store visjoner og drømmer har blitt til et produkt vi er stolte av og ønsker vise frem.

VÅR FILOSOFI

Vårt mål er å utvikle og servere en moderne og unik pizza. Et håndlaget produktbestående av ferske og autentiske italienske produkter. Gjennom innovative teknikker som fermentering, en gjæringsprosess som dannes mellom vann ogsukkerønsker vi å bake ut et produkt som er luftigere og mer smakfull enn noen gang.

ITALIENSKE SMAKSOPPLEVELSER

Vi ønsker å servere våre kulturelle smaksopplevelser som vi har med ossifra hjemlandet Italia.  Den Napolitanske og Romerske pizzaen, to vidt forskjellige pizzaer, danner grunnlaget forproduktene vi ønsker servere. I tillegg ønsker vi også å introduser fritertpizza som er nok en fantastisk smaksopplevelse fra det Italienske kjøkken.

Vi ønsker dere velkommen til en unik smaksopplevelse hos oss, That´s Amore!